EFT

EFT betekent eigenlijk Emotional Freedom Techniek. Het is een methode waarop je op energiepunten(op je lichaam) klopt terwijl je aan je probleem denkt en het gevoel dat daarmee gepaard gaat. Door op deze punten te kloppen ontspan je de emotie die gerelateerd is aan het probleem. Heb je lichamelijke of emotionele problemen en lijkt niets te helpen. Dan kan deze techniek je helpen.

Met een spiertest zoals bij kinesiologie waarbij je kort druk uitoefent op een spier kom je erachter hoe je energiesysteem reageert. Dat noem je een sterke of zwakke spier. Wanneer de spier zwak wordt kost het je dus energie. Dit kan gaan over voeding, te veel eten, dingen die je niet lust, als je rot voelt, je een hekel aan school hebt of teveel piekert en denkt. EFT laat je energie weer stromen!

Waarvoor helpt EFT?

Verdriet, boosheid, angst, pijn, stress en drukte, slapeloosheid, zenuwen voor toetsen, zelfvertrouwen, schuldgevoel of schaamte. EFT kan je daarbij helpen. Daarbij haalt het de druk van deze negatieve gevoelens. 

Hoe lang werkt EFT?

Als het goed gegaan is komen de problemen meestal niet terug. Soms moet je EFT nog een keertje doen dat geeft helemaal niks. Het is niet zo dat je dingen vergeet maar het rottige gevoel dat er bij jou soms ontstaat daar gaat de lading vanaf. Hoe fijn is dat! Laat je energie stomen!

Is dit iets voor jou of wil je er meer over weten? Neem gerust contact met me op!

EFT