Quantum Allergie

Quantum-Allergy is een methode om het lichaam in een optimale balans te brengen. Ieder orgaan, iedere cel en iedere aandoening heeft zijn eigen frequentie. Door uit te zoeken welke frequentie in je voeding, je omgeving of in je eigen lichaam, jouw balans verstoren, kun je inzicht krijgen in de reacties en klachten van je lichaam. Quantum-Allergy laat je energie weer stromen.

Of het gaat over allergieën, overgevoeligheden en verstoringen als hooikoorts. Er zijn mensen die reageren op de wisselingen van seizoenen. Straling of stress eenieder reageert anders. Met een kinesiologische spiertest of biotensor komen we erachter waar jij allergisch of overgevoelig op reageert. Jouw lichaam weet onbewust wat wel en niet goed voor jou is. We zijn met zijn allen vergeten goed naar ons lijf te luisteren en gaan maar door. Wanneer er dan klachten ontstaan die ons belemmeren, moet het direct opgelost worden. Quantum-Allergy is een snelle en effectieve methode.

Quantum-Allergy werkt met balans, ademhalingstechnieken en massage. Hiermee wordt het lichaam gereset. Dit doen we samen. Het zenuwstelsel leert weer te werken zoals het hoort en Quantum-Allergy laat jouw energie weer stromen! Soms verergeren de klachten heel even, maar weet dan dat je lichaam aan het herstellen is.

Quantum-Allergy brengt altijd beweging. Sommige voelen dat er iets gebeurt, worden soms wat licht in het hoofd. Andere mensen niet. Het is wat het is en bij alle methodes die ik aanbied, zal er op energiegebied altijd beweging zijn. Het bewustzijn zal groeien en ontwikkelen.

Persoonlijke ontwikkeling zal er bij iedereen en op elke leeftijd altijd zijn op welk gebied dan ook (fysiek, mentaal en emotioneel). Nieuwsgierig als ik ben, ga ik graag de uitdaging aan om samen op zoek te gaan naar oplossingen om een ieders leven iets makkelijker te laten verlopen. We lopen allemaal wel eens een keertje vast, dat kan iedereen overkomen. Hoe fijn is het dan om even aandacht aan jezelf te besteden? Je kan goed pas voor een ander zorgen als je ook goed voor jezelf zorgt!

Is dit iets voor jou of wil je meer weten? Neem gerust contact met me op!

Quantum Allergy