Kinesiologie

Kinesiologie is een methode om het zelf herstellend vermogen van het lichaam te stimuleren. Net zoals een wond hersteld als je bent gevallen. Door middel van een spiertest wordt duidelijk waar de onbalans zit, op welke organen en welke emoties daarmee gemoeid zijn. Ieder probleem is begonnen met een kern, daarom is dit een uitstekende methode om snel tot een herstel te komen. Kinesiologie is toepasbaar op kinderen, pubers en volwassenen. Elk mens ervaart weleens momenten waarbij het even minder lekker loopt. Hoe fijn is het dan om snel weer balans te ervaren en in je eigen kracht te staan? Kinesiologie laat jouw energie weer stromen!

Kinesiologie helpt ook goed bij kinderen die moeite hebben met lezen of veel stress ervaren op school. Druk en presteren hoort bij het systeem van school. Veel kinderen worden hier niet beter van en ontwikkelen faalangst. Terwijl ze wel hun best doen. Het fijne aan kinesiologie is dat je er niet al teveel bij hoeft te zeggen. Jouw lichaam wijst mij de weg. Hoe fijn is dat? Zeker als je niet altijd de woorden kan vinden.

Pubers zitten regelmatig niet lekker in hun vel, hoor ik er wel bij, ben ik goed genoeg, heb ik de juiste opleiding gekozen, zoveel keuzes. Het volwassen worden is soms een zoektocht. Als ouders wens je je kind het allerbeste, maar vaak zitten ze nou net niet op jou en je advies te wachten. Dan is kinesiologie een hele fijne oplossing. Met wat meer vertrouwen de wereld tegemoet treden wens je iedereen en dat is nou net waar kinesiologie voor is bedoeld.

Iedere periode in je leven is een fase. We lopen allemaal weleens vast, is dit het nou, doe ik wel wat ik leuk vind om te doen? Soms blokkeer je en weet je niet goed waarom. Kinesiologie geeft je de onbewuste antwoorden. Zeker in de stressvolle maatschappij waarin we leven. Laat jouw energie weer stromen!

Is dit iets voor jou of wil je meer weten? Neem gerust contact met me op!

Kinesiologie