NEI

NEI is de afkorting van Neuro Emotionele Integratie. Het is een therapie en werkwijze die zich richt op de oorzaak, motivatie van gedrag en het loslaten van belemmerende overtuigingen. Als je NEI-therapie volgt, wordt je bewust van onverwerkte emoties en trauma’s. Het voordeel hiervan is dat je de relatie ontdekt tussen je gedrag en gevoel. Onbewust is er zoveel opgeslagen. Als je je daar weer bewust van wordt, snap je jezelf beter en kan je steeds meer jezelf zijn. Het opsporen van deze onverwerkte emoties wordt door mij gedaan met een spiertest of via een biotensor. Op deze manier kom je erachter wat de kern van je probleem is. Hiermee krijg je inzicht in het belemmerende gedragspatroon en welke patronen gerelateerd zijn aan jouw klachten of problemen. NEI laat jouw energie weer stromen!

Bewust jezelf zijn, is eigenlijk zijn wie je echt bent. Zodra je je bewust bent van wat je tegenhoudt om helemaal jezelf te zijn, heb je de mogelijkheid om daaraan te werken. NEI helpt je met het bewustzijn, het integreren en het loslaten zodat je de sleutel in handen hebt om het leven te creëren dat wenselijk is voor jou. NEI maakt je bewust en laat je weer leven vanuit jouw wijze en vrije hart.Wat kun je met NEI aanpakken? Ofwel waar kunnen emotionele blokkades toe leiden?

– Ongewenst gedrag: je wilt het een, maar je doet het ander. Je acties zijn niet in overeenstemming met wat je eigenlijk wil. NEI geeft je inzicht

– Ongewenst gevoel: je wordt overvallen door gevoelens van onzekerheid, angst, depressie, verdriet, eenzaamheid. Dit kan dan weer leiden tot stress, slapeloosheid, fobieën, leer- en concentratieproblemen.

– Fysieke klachten: ons overlevingsmechanisme zal alles doen om ons te beschermen tegen pijnlijke ervaringen, maar iedereen heeft pijnlijke ervaringen in zijn leven. Dit kan zelfs zover gaan dat dit zich uit in fysieke klachten als hoofdpijn, rugpijn, spanning, burn-out en allerlei andere klachten. NEI laat jouw energie weer stromen.

Is dit iets voor jou of wil je meer weten? Neem gerust contact met mij op.