Samen met mijn dochter kwam ik 4 jaar geleden bij Vrijwijshart terecht. Natascha brengt mijn dochter weer in balans en zorgt ervoor dat ze weer lekker in haar vel zit. Hoe ze het doet, ik snap het niet en het ziet er vaak raar uit. Al gapend staat zij voor mijn dochter en duwt op energiepunten. Maar dat mijn dochter ermee geholpen is, is wel zeker.

Natascha is betrokken, meelevend en enthousiast. Dat maakt dat mijn dochter af en toe nog vraagt: “Mag ik naar Natascha toe ?”

Ze is inmiddels al 18.

Ik kom een aantal keer per jaar langs bij Natascha. Dit kan wanneer ik daar behoefte aan heb. Dat is meestal wanneer ik niet lekker in mijn vel zit. De behandeling duurt niet lang en ik hoef ook niet over al mijn gevoelens te praten, dit vind ik erg fijn.

Tijdens de behandeling komen er voor mij bekende dingen aan bod. Ik vind het nog steeds heel bijzonder wat Natascha doet en aan het begin was dit allemaal best gek en spannend, maar ondertussen weet ik precies waar ik voor wil komen.

Ik merk na de behandeling dat ik minder zit te piekeren, zelfverzekerder ben, een betere concentratie heb en dat ik vooral weer super goed kan slapen.

Er zijn vast veel mensen die dit herkennen. Soms heb je gewoon te veel informatie en emoties. Dit kan zowel van jezelf als van anderen zijn waar je mee moet dealen.

Dit kan zijn van een familielid of vriend/vriendin, maar ook van iemand verder van je af. hierdoor kan het wel eens moeilijk zijn om je eigen energieniveau op peil te houden.

Kort door de bocht, je wordt gewoon leeg gezogen door de zorgen die je hiervan kunt hebben.

Voor mijn persoonlijk blijft het gewoon heel moeilijk om dit naast me neer te leggen. Ik kan me hier heel slecht voor afsluiten. Daardoor vind ik het lastig om ervoor te zorgen dat ik er zelf geen last van heb.

Echter, een half woord van mij bij een behandeling is genoeg. Het is echt geen hocus-pocus, mijn eigen lijf geeft heel goed aan waar het niet lekker zit. Natascha weet dan ook altijd de vinger op de zere plek te leggen. Haar behandeling helpt mij dan ook om weer beter in mijn vel te zitten.

Ik ken Natascha goed, inmiddels ruim 15 jaar, en ik ben menig keer bij haar geweest voor een behandeling. Ze is super lief, begrijpt me goed en geeft bruikbare tips. Na de behandeling gaat het echt een hele tijd weer lekker met mij.

Onze zoon Yves (9 jaar) heeft erg last van spanning gekregen door de Corona situatie. Tijdens en na de 2e lockdown werd het zo erg dat hij hierdoor erge buikpijn kreeg. Hierdoor kon hij niet meer goed functioneren. Na contact te hebben gehad met zijn meester zijn wij doorverwezen naar Natascha. Helaas was er op dat moment nog een lockdown voor contactberoepen, dus we konden niet meteen terecht. Na gebeld te hebben met Natascha heeft ze gelukkig wel met Yves kunnen videobellen en hem wat oefeningen kunnen uitleggen. Dit was al erg fijn.

Zodra de praktijk weer open mocht zijn we direct gegaan. Yves (en ik) vond(en) het ontzettend bijzonder om mee te maken. Natascha weet precies de juiste dingen te zeggen, waardoor hij zich totaal begrepen voelt. En met de touch for health methode stroomt zijn energie weer. Direct na de eerste behandeling merkten wij dat hij veel relaxter was. Hij kwam ook niet meer huilend met buikpijn uit bed. Daarna heeft hij nog 2 behandelingen gehad en daar heeft hij heel veel aan gehad. Ook andere mensen in zijn omgeving merken het verschil. Wij zijn heel dankbaar dat we bij Natascha terecht zijn gekomen en we raden het zeker iedereen aan.

Dankjewel lieve Natascha! Mocht het weer nodig zijn dan weten we je te vinden.