Over mij

Bewustzijnscoach

Even voorstellen…

Ik ben Natascha van Vliet en ik ben overtuigd van het herstellend vermogen van het eigen lichaam. Met een holistische visie kijk ik naar iedereen. Wanneer iemand langdurig veel stress ervaart kunnen hier lichamelijke klachten uit ontstaan. Het lichaam geeft eigenlijk aan stop en neem rust. Wordt je bewust dat het zo niet verder kan. Soms heb je hier een beetje hulp bij nodig om tot de juiste inzichten te komen. Dus, wil je meer in balans zijn? Dan help ik je daar graag bij. Je zult daarna beter in staat zijn om keuzes te maken vanuit de wijsheid van je eigen hart. 

Waar komt de naam Vrijwijshart vandaan?

De naam Vrijwijshart heeft te maken met het feit dat ik het iedereen gun om vanuit zijn eigen “wijze vrije hart” zijn keuzes te maken. Soms is het moeilijk om gevoel en verstand te laten samenwerken door blokkades. Eigenlijk weet iedereen dat, als je energie beter stroomt, je dan makkelijker de juiste keuzes kan maken voor jezelf.

Wat doe ik?

Als bewustzijnscoach breng ik beweging en geef ik je een duw in de rug om je bewust te laten worden van je eigen talenten en krachten. Ieder is uniek en goed in iets, dat is mooi want zo doen we niet allemaal hetzelfde. zo reageert ook iedereen anders op mijn behandeling maar het brengt altijd positieve ondersteuning.